Pecicanul Gavriș își încearcă șansa la Ineu

0
266

gavrisSub comanda lui Mihai Petcuț, Ruben Gavriș nu a mai prins echipa la Pecica, drept pentru care juniorul crescut de Atletico caută o altă provocare. „Îl înțeleg perfect, după venirile lui Marinescu și Cornea a fost tot  mai greu pentru el să se impună în primul unsprezece. I-am și spus că dacă își găsește o altă echipă îl lăsăm să plece”, a precizat Mihai Petcuț, antrenorul li­derului Ligii a IV-a Arad. Iar fotbalistul de 20 de ani se pregătește din această săptămână cu una dintre cele două formații arădene ce au demarat antrenamentele în noul an.
„Gavriș se pregătește cu noi, rămâne de văzut dacă ne va convinge. Evoluează pe un post unde avem destule soluții, el vrea să joace constant, nu știu acum dacă Ineul îi poate oferi această șansă”, a explicat Cristian Sculici, care a primit referințe bune despre tânărul fotbalist de la Florin Voinea. „L-am avut un an în echipă, la UTA. Este un fotbalist ce joacă pe mai multe posturi,
cel mai bine descurcându-se ca fundaș dreapta și mijlocaș la închidere. Atuul său principal e disponibilitatea la efort”, a precizat și coordonatorul Centrului de Juniori al UTA-ei.
Având  la antrenamente nu mai puțin de 35 de fotbaliști, Sculici a programat un meci în familie pentru sâmbătă, urmând ca marți să găzduiască Cermeiul. Peste exact o săptămână, ineuanii se mută al Moneasa pentru stagiul de pregătire al iernii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.