bejan

Carmen Bejan şi fostul său prieten, Sergiu Florea, au fost condamnaţi în anul 2011, la 20 de ani de închisoare pentru omor deosebit de grav şi profanare de morminte, ultima încadrare făcând referire la faptul că cei doi l-au tranşat pe bărbatul pe care l-au ucis. Fosta studentă la Medicină a cerut comisiei de evaluare micşorarea pedepsei. Cererea a fost acceptată, dar pedeapsa i-a fost redusă cu doar patru luni de zile astfel, urmează ca aceasta să execute 19 ani şi 8 luni de închisoare.

Carmen Bejan Şatran s-a căsătorit în Penitenciarul Arad, în aprilie 2012, cu Claudiu Şatran pe care l-a cunoscut după gratii. Conform unui anunţ publicat pe pagina de internet a Primăriei Municipiului Arad, de asemenea, Sergiu Florea a înregistrat o cerere pentru încheierea căsătoriei, aceasta fiindu-i acceptată. În cerere se menţionează că el îşi va uni destinele cu Ina Kalioglo, de 22 de ani, cu domiciliul în localitatea Novoselskoe din Ucraina.

În vara anului 2009, cadavrul tranşat al unui bărbat a fost găsit într-o maşină aflată în faţa unui cămin studenţesc din Timişoara.

Sergiu Florea şi Carmen Bejan, pe atunci în vârstă de 20 de ani, şi studenţi la Universitatea de Medicină din Timişoara, au fost arestaţi în 2 august 2009.

Sergiu Florea a fost arestat sub acuzaţia de omor, iar Carmen Bejan pentru complicitate la omor.

Recomandările redacției