Pedepsele polițistului Pană s-au contopit într-una de 2 ani și 10 luni de închisoare

0
298

Agentul de poliție Cosmin Pană, pus sub acuzare pentru trafic de droguri pentru o seră cu cannabis descoperită la locuința socrilor săi, într-o grădină comună, a fost condamnat cu executare. Sentința nu este definitivă, putând fi atacată cu apel, în 10 zile de la comunicare.

Pană a fost condamnat la 2 ani și 10 luni de închisoare cu executare, după ce instanța a contopit pedepsele anterioare ale Judecătoriei Arad. „Contopeşte pedeapsa de 1 an şi 6 luni închisoare, aplicată pentru infracţiunea dedusă judecăţii cu pedeapsa de 1 an închisoare, aplicată prin sentinţa penală nr. 1520/03.09.2020 a Judecătoriei Arad, definitivă prin neapelare şi cu pedeapsa de 2 ani închisoare aplicată prin sentinţa penală nr. 2324/17.12.2020 a Judecătoriei Arad, definitivă prin decizia penală nr. 220/11.02.2021 a Curţii de Apel Timişoara, în pedeapsa cea mai grea, de 2 ani închisoare, la care adaugă un spor de 10 luni închisoare (1/3 din suma celorlalte două pedepse), urmând ca inculpatul să execute pedeapsa rezultată de 2 ani şi 10 luni închisoare, în regim de detenţie”, se arată în soluția Tribunalului Timiș.

Alături de Pană, au mai fost condamnați și Horne Alex-Corneliu la 1 an şi 6 luni închisoare, pentru săvârşirea infracțiunii de trafic de droguri de risc, în regim de detenţie și Albu Victoria, la o pedeapsă de 1 an şi 6 luni închisoare, pentru săvârşirea infracțiunii de trafic de droguri de risc, pedeapsă care a fost suspendată pe un termen de supraveghere de 4 ani – în cazul inculpatei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.