Pelici: „Am riscat, ne-au ieșit schimbările”

0
344

pelici21CSM Râmnicu Vâlcea este a treia echipă ce pleacă neînvinsă de pe arena „Motorul” în acest debut de sezon. Rus a deschis scorul în prima parte, dar Staicu a egalat conturile chiar înainte de a lua loc pe banca de rezerve. „Știam că ne așteaptă un meci greu. UTA, deși e nou promovată, nu arată deoc asta la nivel de exprimare în teren. Așa cum am mai spus și înainte de meci, arădeni îmbină excelent experiența cu tine­rețea. În plus, are un antrenor pasionat, preocupat de meseria sa. Îl felicit pentru ceea ce a realizat aici și în special pentru cum a arătat echipa sa la meciul de Cupă, cu Pandurii Târgu Jiu. Astăzi (n.a. sâmbătă)”, a rezultat un joc disputat, cu multe faze de poartă, de-o parte și de cealaltă. Cred că spectatorii, dincolo de faptul că au plecat mâhniți fiindcă echipa favorită nu a câștigat, au asistat la un meci fru­- mos, spectaculos”, consideră Ale­xandru Pelici.
După o primă repriză modestă, oltenii și-au schimbat fața după pauză, ajutați fiind și de cele două schimbări din minutul 46. „Ocazii mari au fost pe tot parcursul meciului. Am avut și noi, și ei, dar parcă balanța s-a înclinat puțin spre noi în parte a doua. Pe undeva, s-a văzut că UTA a jucat 120 de minute în Cupă, pe când noi doar 90. Lor le-a lipsit în special prospețimea la finalizare. Noi am riscat, ne-au ieșit schimbările și, până la urmă, am obținut un punct meritat.  Îmi felicit jucătorii pentru muncă și efort, dar aceleași felicitări le merită și gazdele. Sperăm să ne revedem în play-off, cred că și o echipă și alta merită să ajungă acolo după cele văzute în meciul de azi (n.a. sâmbătă)”, a adăugat Pelici.
Fostul fundaș a mai recunoscut și că în minutele finale s-a gândit și la un succes la Arad. „Chiar dacă am rămas în zece, am sperat că putem marca la acel ultim corner. Am urcat jucătorii cu talie în careu și am fost aproape de gol. Dar, poate, era o victorie nemeritată. Să nu uităm, însă, că am pierdut nemeritat două puncte acasă cu Chindia, așa că nu ne miram dacă astăzi fotbalul ne-ar fi dat înapoi ceea ce ni se cuvenea în urmă cu o săptămână. Dar, repet, remiza este rezultatul just”, a încheiat tehnicianul celor de la CSM Râmnicu Vâlcea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.