Mioveniul își punea mari speranțe într-un succes cu „Bătrâna Doamnă” pentru a-și recăpăta șansele la un loc promovabil. Argeșenii au avut reacție după golul rapid al lui Gligor, dar Staicu nu a fost în zi de gol. Apoi, după „roșul” încasat de Gugu și-a complicat existența și a terminat prin a încasa și golul doi. „A fost o miză mare la acest joc. Am început cu handicap, de la 0-1, dar nu aveam voie să reacționăm la nervi așa cum s-a întâmplat la eliminare. Am avut multe ocazii, am ratat prin Staicu și Rădescu, a doua repriză am avut șansa să reintrăm în joc prin Neagoe și apoi în loc de 1-1 la Ayza a venit golul lor de 2-0 și s-a terminat. Era foarte greu să joci cu echipa de pe locul doi în zece oameni, dar noi am făcut-o timp de 70 de minute”, a spus Alex Pelici, vizibil supărat în special pe decizia asistentului Vișan, care i-a anulat eronat un gol lui Ayza.
„Mi-e greu să mă liniștesc și să nu fac greșeli care să mă coste în cariera de antrenor. Luați cele două meciuri, cu Călărași și cu UTA, sunteți specialiști, trageți voi concluziile. Atât despre arbitraj”,  a fost remarca tehnicianului celor de la Mioveni.
După eșecul cu „roș-albii”, trupa argeșeană pare ieșită din calculele promovării, dar Alex Pelici încearcă să rămână optimist: „Campionatul se joacă, se vor mai pierde puncte. Astăzi, UTA putea fi învinsă și mai sunt echipe care pot să ia puncte UTA-ei. Ne vom bate probabil pentru un loc trei”. Spre finalul partidei din această seară, au fost spectatori care i-au cerut demisia fostului fundaș. „Oamenii sunt nemulțumiți, pot să ceară demisia, e normal. Dacă eu sunt de vină, nicio problemă, putem rezilia contractul dacă este mai bine pentru echipă”, a fost comentariul de final al lui Pelici.

Recomandările redacției