Pelici: „UTA s-a apărat eroic, mi-era teamă de spiritul acestui club”

0
189

După Chindia, o altă echipă implicată în lupta pentru promovare în Liga 1, a pierdut puncte la Șiria. După ce a zdrobit Steaua în sferturile Cupei României, FC Hermannstadt nu a fost capabilă să depășească o echipă UTA destul de fragilă în acest sezon pe teren propriu.
La final, antrenorul sibienilor a recunoscut că se aștepta la un alt deznodământ astăzi. „Regretăm că nu am câștigat, ne-am gândit doar la victorie, modul de joc și schimbările au fost făcute în acest scop. A ieșit un joc disputat, plăcut ochiului, deschis oricărui rezultat, cu încercări de construcție din partea UTA-ei și cu posesie din partea noastră, construcție și finalizare. Am avut situații și noi și ei, ocaziile lui Blănaru, Târnovan și Dâlbea chiar au fost uriașe. Până la urmă, e un punct în deplasare și îmi felicit jucătorii pentru că au încercat să desfacă jocul UTA-ei. Au reușit în mare parte, dar au greșit la finalizare, nu au pus punctul pe i. Felicit UTA, își face treaba, încearcă să bată pe toată lumea, toate echipele care vor veni aici vor avea viață grea. UTA joacă fiecare meci, este un nume, are un blazon de apărat, poate să facă puncte și la Călărași… E cea mai titrată echipă din Provincie, deși nu-mi prea place acest nume. Dar, este des folosit și atunci mă exprim și eu așa”, a spus imediat după meci Alexandru Pelici.
Tot fostul fundaș a recunoscut că avea o temere înainte de acest meci și ea s-a confirmat pe parcursul celor 90 de minute. „UTA s-a apărat eroic, de asta mi-era teamă, și anume de spiritul acestui club, care indiferent de componenții echipei luptă până la capăt. Este ceva special aici la UTA, poate și de asta nu am câștigat, deși ne-am propus acest lucru. Pe de altă parte, nu am înțeles momentele de bâjbâială, de teamă, pentru că practic nu a jucat nici publicul, nici suporterii aceștia minunați ai UTA-ei care pun presiune pe adversar”, a adăugat „principalul” viceliderului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.