Penitenciarul Poarta Alba cere sprijinul ministrului Justiţiei

0
255
A number of detainees will be moved to Thomson Prison in rural Thomson, IL in what the Obama administration hopes will be a key step towards closing the government's Guantanamo Bay detention facility.

Agenţii din sectorul operativ ai Penitenciarului Poarta Albă nu sunt schimbaţi din tură 12 – 13 ore, iar posturile de pază nu au sistem de climatizare, nu există sursă de apă curentă sau toalete ecologice, sindicaliştii cerând sprijinul ministrului Justiţiei, aflat, ieri, în vizită în Constanţa.

Potrivit unei solicitări adresate ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, de Sindicatul Naţional SINPEN 2016 Constanţa, la nivelul Penitenciarului Poarta Albă există nemulţumiri ale personalului în ceea ce priveşte lipsa condiţiilor de muncă.

„Există frecvent situaţii în care agenţii din sectorul operativ nu sunt schimbaţi din posturi pe durata a 12-13 ore de serviciu, posturile de pază nu sunt dotate cu sisteme de climatizare, nu există sursă de apă curentă şi nici toalete ecologice. Văzând scăderea dramatică a fondurilor alocate pentru îmbunătăţirea condiţiilor de muncă, vă solicităm sprijinul pentru îndreptarea acestei situaţii”, conform mediafax.

Ministrul s-a aflat, marţi, într-o vizită în judeţul Constanţa şi va merge şi la Penitenciarul Constanţa – Poarta Albă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.