pensionari

Mare sărbătoare câmpenească de 1 Mai anunţă reprezentanţii Ligii Jude­ţene a Pensionarilor.
Vârstnicii arădeni sunt aşteptaţi de 1 Mai, pe terenul Parcului Chinologic din Subcetate. Conducerea ligii mizează pe participarea a sute de pensionari, întrucât în această locaţie se pot strânge şi 1.000 de participanţi. Vârstnicii din municipiu, şi cei din judeţ, membri ai fi­lialei arădene a ligii pot avea parte de o sărbătoare pe cinste, cu grătare, cea­une şi muzică populară. O formaţie de muzică invitată la evenimentele LJP va întreţine şi de această dată atmosfera pentru vârstnicii arădeni.
La sărbătoare pot veni şi pensio­narii care nu sunt membri ai ligii, aceştia putând să să înscrie pe loc, de 1 Mai. La petrecere sunt invitaţi şi reprezentanţi ai cluburilor înfrăţite cu liga de pensionari din Ungaria: Gyula, Oroshaza, Lököshaza, Kytigyhaza. Surpriza sărbătorii va fi un concurs de pregătire de tocăniţe la ceaun şi alte produse culinare. „Vârstnicii se pot grupa pe familii, pe grupuri din filiale şi oricum doresc. Îi aşteptăm şi pe cei din municipiu, pe cei din judeţ şi pe cei care nu sunt membri ai organizaţiei, pentru că îi putem înscrie la faţa locului. Vom avea muzică populară, mici, gră­tare şi un concurs de pregătit cea­une pe echipe, la care vor participa şi vârstnici din Ungaria. Având în ve­dere locaţia ar putea veni şi 1.000 de pensionari“, a susţinut Costică Corodescu, preşedintele Ligii Judeţene a Pensionarilor Arad.
Trebuie spus că, pentru picnic, pensionarii trebuie să îşi asigure cele necesare, liga urmând să organizeze un concurs culinar cu produse scoase la vânzare apoi.

Recomandările redacției