prevenire isuPentru prevenirea incendiilor la locuinţe şi reducerea victimelor în rândul copiilor Inspecţia de Prevenire din cadrul Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vasile Goldiş al judeţului Arad, a organizat o serie de  activităţi de pregătire şi educare. În primul rând s-a făcut un instructaj  de pregătire cu directorii unităţilor de învăţământ din judeţul Arad, conform „Planului judeţean de pregătire în domeniul situaţiilor de urgenţă 2013” care a avut loc la Colegiul Naţional Csikyi Gergely.
A urmai apoi o acţiune de informare preventivă la Şcoala Gimnazială Iosif Moldovan, Arad, pe strada Roman  Ciorogariu, iar în cadrul acestei acţiuni au fost prezentate temele: Campania naţională FOC, Campania naţională RISC, Măsuri şi reguli de comportament în cazul producerii unor situaţii de urgenţă – cutremur şi muniţie rămasă neexplodată.
Şi nu în ultimul rând s-a făcut convocarea de pregătire cu şefii serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă, unde au participat şi reprezentanţi E-on România şi care a avut loc la sediul Casei de Cultură a Sindicatelor Arad.

Recomandările redacției