Pentru că a agresat un polițist, a ajuns în arestul IPJ Arad

2
1287

UPDATE: Este vorba despre un pădurar, I.C., care aparține de Ocolul Silvic Sebiș-Moneasa, care s-a răsturnat cu mașina în zona Buteni, după ce a consumat cantități uriașe de alcool. Un cetățean a observat mașina în șanț și a văzut că nu iese nimeni din ea, astfel că a sunat la 112. Unul dintre agenții care s-au deplasat la fața locului a fost agresat chiar de pădurarul din Sebiș, care sub influența alcoolului a început să-l lovească. 

Conform procedurii, pădurarul a fost escortat la spital pentru a i se recolta probe biologice care să stabilească exact alcoolemia. Însă, el a refuzat recoltarea probelor biologice, astfel că este în prezent cercetat pentru ultraj, conducerea sub influența alcoolului și refuzul recoltării probelor în vederea stabilirii alcoolemiei. 

 

În urmă cu puțin timp, un incident a avut loc în zona Buteni. Un tânăr din Sebiș a fost imobilizat de polițiști, după ce ar fi început să-l lovească și să-i adreseze injurii unuia dintre agenți.

Din informațiile noastre, un tânăr care s-a răsturnat cu mașina în zona Sebiș-Buteni, ar fi ajuns în urmă cu puțin timp în arestul Poliției, fiind reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, după ce a agresat un polițist care a ajuns la locul accidentului pentru a face constatările și măsurătorile necesare. 

Pentru că a devenit agresiv, tânărul își va petrece noaptea în arest, urmând să fie propus pentru arestare preventivă pentru ultraj. 

 

2 COMENTARII

  1. Ce informații aveți voi asa sigure?
    Dacă în loc să-l întrebe de sănătate poate i-o fi luat actele la control…cine nu ar fi recalcitrant in situația asta?
    Bine ca agenții nu is pe fază cand noapte pleacă camioanele cu sute de metrii cubi de lemne si culmea…trec exact prin Buteni.

  2. Normal că a refuzat recoltarea de probe,că riscă să se infecteze cu COViD ,în spitale.
    Dar ce măsurători să facă polițistul ,că nu au fost victime nici daune materiale grave ,nici macar nu e de la circulație cred că era vorba de exces de zel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.