Vestea tragică a dispariției lui Mădălin Mihălescu într-un accident de mașină i-a afectat și pe utiști, în special pentru doi dintre ei. Gabriel Pop și Dorin Toma au fost colegi de clasă cu puștiul înmormântat astăzi în râuri de lacrimi. „Ne pare rău că nu l-am putut conduce pe ultimul drum, victoria de azi (n.a. ieri) e în onoarea sa. Transmitem familiei sincere condoleanțe și multă
putere să treacă peste acest eveniment tragic. Vei rămâne în sufletele noastre, Mădălin!”, a transmis Toma, coleg de bancă cu retregratul băiat, după succesul UTA-ei Under 19 în intermediara de la Oradea, cu LPS-ul.
De altfel, combatantele au ținut un minut de reculegere înainte de primul fluier. Deși gazdele au avut o bară la 0-0 și o acțiune mare la 0-1, problema învingătoarei nu s-a pus niciun moment. Costin a punctat în prima repriză cu un șut bun din interiorul careului după o centrare de pe stânga, pentru ca tabela să fie rotunjită după pauză. Proaspăt intrat pe teren, Albert Stahl a avut două acțiuni de manual, în care a depășit prin dribling mai mulți adversari și a finalizat cu șuturi plasate din 14-15 metri. „Reveneam după o săptămână în care am fost bolnav și-mi doream foarte mult să-mi ajut echipa în acest meci special pentru doi dintre colegii noștri care și-au pierdut un prieten drag. Am fost chiar aproape de hattrick, dar, până la urmă, important este că am luat cele trei puncte și am rămas sus în clasament. Asta ne propunem până la final și bineînțeles ca mulți dintre noi să fim soluții pentru domnul antrenor de la prima echipă”, a spus „eroul” UTA-ei pe malul Crișului Repede.
La Oradea, Cristian Păcurar și Adrian Ungur i-au aliniat pe: Mureșan – Pop, Savin, Rogojan, Copaci (Revesz) – Vasile (Varga), Brănișteanu – Costin (A. Bodri), Toma, Mandache (Stahl) – Țurcanu (Mager). Dan Oprescu și Vasile Sin au rămas la Arad pentru a conduce antrenamentul „garniturii” de Liga a III-a.

Recomandările redacției