Pentru o corectă informare a cititorilor: nu poliția, așa cum se arată în comunicatul lor de presă, a descoperit cele câteva sute de mii de țigări de la Hălmagiu

0
1279

Glasul Aradului publica în exclusivitate, luni, 7 septembrie, o știre conform căreia, într-o pădurice din Hălmagiu a fost descoperită o cantitate impresionantă de țigări de contrabandă. Zona în care au fost abandonate țigările este cunoscută de localnici drept Frunză Verde.

Țigările au fost descoperite într-o pădurice, pe un teren nelucrat. Erau pe jos și împăturite atent cu nailon.

Facem precizarea că țigările au fost descoperite, total din întâmplare, de către o persoană care trecea pe acolo și care inițial a crezut că este vorba despre niște animale moarte, care au fost acoperite. De asemenea, mai facem precizarea că poliția din Hălmagiu a fost prima care a ajuns la locul faptei și a sesizat că este vorba de fapt despre o cantitate uriașă de țigări de contrabandă.

Și acum vă prezentăm informațiile care au fost date publicității, prin intermediul unui comunicat de presă, de către poliția din Arad: Polițiștii orașului Sebiș, împreună cu cei ai Secției Rurale 10 Gurahonț și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, au găsit mai mulți saci cu țigarete, pe raza localității Hălmagiu.

În urma unor activități desfășurate în ultima perioadă, în dimineața zilei de 4 septembrie a.c., polițiștii au depistat, la liziera unei păduri din localitatea Hălmagiu, mii de cartușe de țigarete abandonate, ambalate în saci de plastic.

După inventarierea acestora, s-a constatat că este vorba de 22.714 pachete, conținând 454.280 de fire de țigarete, netimbrate, susceptibile a proveni din contrabandă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.