gombosLa nici o lună de la despărțirea oficială de Național Sebiș, Lucian Ciba și-a învins fosta formație din postura de antrenor al Crișului. Meciul s-a disputat pe arena centrală a orașului de pe malul Crișului Alb și a avut o miză suplimentară pentru gazde. „Am ținut să facem o figură frumoasă și să câștigăm acest meci cu o echipă de Liga a III-a pentru patronul nostru. A fost ziua domnului Karoly Gomboș și sper să-i fi făcut un prim cadou frumos. Restul, cu ocazia meciurilor pe puncte. Mai vrem să-i urăm sănătate și să-i mulțumim din partea vestiarului și a directorului administrativ, Daniel Cherecheși, că ne susține cum poate mai bine”, a spus Ciba.
Revenind la partida amicală, ea a fost decisă de un gol al lui Faur, venit spre finalul meciului. Fostul fundaș al Telecomului, Toma, a centrat de pe dreapta, iar atacantul Crișului a înscris cu latul profitând și de o greșeală de marcaj în defensiva sebișeană. „Ca atitudine, nu am ce să le reproșez jucătorilor mei. Au alergat, s-au dăruit, păcat că s-a comis acea eroare în apărare și am pierdut partida. Deși a sosit Ionuț Buta de la Simeria, care mi-a făcut o primă impresie bună, am mai avea nevoie de un fundaș central, dar și de un mijlocaș defensiv și un atacant”,a punctat Dan Găldean, noul tehnician al Sebișului, care, de luni, își va băga elevii într-un cantonament pe plan local.
Pentru Crișul urmează amicale cu Frontiera Curtici, Unirea Sântana, dar mai ales Damila Măciuca. Divizionara a patra se va deplasa joi în Ungaria pentru a-și măsura forțele cu colega de serie a UTA-ei.
Formații:
Crișul: Rusu – Lăcătuș, Toseschi, Albert, V. Fritea – Ciornei, Petrescu, R. Fritea, A. Gornic – Băd, Mohamed. Au mai jucat: Faur, Rașca, Pirtea, Toma, Covaci.
Sebiș: Merșca – Cl. Feieș, Siminiceanu, Buta, Botiș – Borteș, Avădanei, Coțan,  Sima – Fl. Rus, Ivancea. Au mai jucat: Lazea, Șoltesz – Negru, Budur, Susan, Toader, Jude, Bîrdan.

Recomandările redacției