Pentru șomeri și firme în criză de personal, în aprilie are loc Bursa Muncii

0
451

Dacă până acum, bursele de muncă se adreseau mai mult șomerilor în căutare de serviciu, s-a întors roata și acțiunile sunt parcă tot mai mult adresate angajatorilor. Și asta pentru că este criză de personal și nu șomaj ridicat, cum se întâmpla acum câțiva ani.

Astfel, pentru șomeri și firme interesate de recrutare, Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă anunță că organizează o nouă bursă. Bursa Generală a Muncii va avea loc pe 12 aprilie, la sediul AJOFM Arad din strada Călugăreni nr. 1 A  , cu începere de la orele 9.00.

Acțiunea va avea loc aceeași zi , la nivelul tuturor celor 41 de agenţii judeţene şi cea a municipiului Bucureşti  şi se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional.

„Scopul principal al evenimentului îl reprezintă creșterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacțiunii directe dintre angajator și solicitant.

De asemenea acţiunea urmăreşte informarea clienților referitor la măsurile destinate stimulării ocupării forţei de muncă de care pot beneficia gratuit prin intermediul Serviciului Public de Ocupare, inclusiv modificările legislației în domeniu“, a susținut Marinel Henteș, director al Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.