Percheziții în zona Pâncota-Seleuș: potrivit unor surse, la omul de afaceri Cristian Chișmorie ar fi fost descoperită o armă

0
196

Polițiștii de la Serviciul Arme, Explozibili și Substanțe Periculoase au efectuat trei percheziții domiciliare în noaptea de miercuri spre joi. Din informațiile noastre, ar fi fost vizată și locuința omului de afaceri Cristian Chișmorie, cercetat și în dosarul focurilor de armă de la Sintea Mare. Perchezițiile ar fi fost desfășurate în zona Pâncota-Seleuș, iar în urma acțiunii, ar fi fost fost ridicate două arme, una aparținând lui Chișmorie. Contactat telefonic, omul de afaceri Cristian Chișmorie susține că nu este vorba despre el. De asemenea, n-a putut fi contactat prim-procurorul Daniel Nicolae Belei de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ineu. Vom reveni cu informații suplimentare de la instituțiile abilitate, o dată ce vom avea mai multe detalii.

Amintim că omul de afaceri Cristian Chișmorie, cel care controlează asociația de vânătoare pe raza căreia se află fondul de vânătoare de la Sintea Mare a fost reținut de polițiști. În septembrie 2015, acolo au fost împușcați trei câini ciobănești, dintre care unul era legat, fapt care a provocat un adevărat scandal, cu urmăriri ca în filme. În cele din urmă, Chișmorie a fost reținut pentru cercetări, în condițiile în care localnicii îl indicau ca fiind principalul vinovat. Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Arad nu au dat niciun nume, însă ne-au confirmat că în cauză s-a făcut o reținere. „Un bărbat de 36 de ani a fost reținut pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore”, a declarat Ovidiu Liber, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad. Conform polițiștilor, suspectul a fost reținut până la clarificarea situației. Ulterior, Chișmorie a fost prezentat de către procurori în fața judecătorului de drepturi și libertăți de la Judecătoria Chișineu-Criș, cu propunere de arestare preventivă. Instanța a stabilit însă că omul de afaceri trebuie să fie cercetat în stare de arest la domiciliu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.