Lovitură dată de DIICOT Arad – nu mai puțin de 14 percheziții au fost efectuate în județele Arad și Bihor pentru destructurarea unei grupări de traficanți de droguri. Procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Arad împreună cu ofiţeri de poiţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad, au desfăşurat astăzi, o acţiune având ca obiect destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în traficul de droguri de risc şi mare risc pe zona de vest a României.

În cauză au fost efectuate un număr de 14 percheziţii domiciliare (șase pe raza judeţului Arad şi opt pe raza judeţului Bihor) fiind puse în aplicare un număr de cinci mandate de aducere faţă de membrii grupului infracţional organizat.

Până în prezent, în dosar a fost indisponibilizată cantitatea de 1,5 kg droguri de mare risc (MDMA – ecstasy) şi 1 kg droguri de risc (cannabis), iar un număr de trei inculpaţi au fost deja arestaţi preventiv de către Tribunalul Arad. La operaţiune au participat structuri din cadrul B.C.C.O. TIMIŞOARA, B.C.C.O. ORADEA, S.A.S. ARAD, I.J.J. BIHOR, iar suportul de specialitate este asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

Recomandările redacției