Percheziții la Zărand: mii de țigări de contrabandă, ridicate de polițiști

0
273

Polițiștii orașului Chișineu-Criș, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Chișineu-Criș, au desfășurat, la sfârșitul săptămânii trecute, două percheziții domiciliare.

Polițiștii au desfășurat percheziții pe raza localității Zărand, la două imobile deținute de un bărbat de 46 de ani, bănuit de contrabandă cu țigări. În urma activităților desfășurate, au fost depistate 4.780 de țigări de diferite mărci și 600 de grame de tutun, susceptibile a proveni din contrabandă.

Țigaretele, tutunul precum și documente cu evidența activității de comercializare au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor, pe numele bărbatului fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă în formă continuată”, a precizat agen șef adjunct Claudia Iuga, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

De menționat este faptul că și polițiștii Serviciului de Investigații a Criminalității Economice au desfășurat, la sfârșitul săptămânii trecute, o acțiune în Piața Fortuna, pentru combaterea contrabandei cu țigări.

În urma activităților desfășurate, au fost depistate trei femei și un bărbat, cu vârste între 24 și 63 de ani, din Arad, în timp ce ofereau spre comercializare țigări netimbrate de diferite mărci, susceptibile a proveni din contrabandă.

Polițiștii au indisponibilizat 1.000 de țigări și suma de 190 de lei, provenită din vânzarea țigărilor. Pe numele celor în cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.