Perchezițiile polițiștilor, coordonate de un profesionist, în cazul TIR-ului cu țigări de la Hălmagiu s-au lăsat cu surprize

0
14623

Contrabanda cu țigări nu este un lucru nou, a devenit un obicei demult înregimentat pe Valea Crișului, dar probabil nu a vrut nimeni să o vadă. Autoritățile s-au făcut că plouă și nu au acționat. Uite însă că ulciorul îl poți duce de mai multe ori la fântână, însă la un moment dat tot se sparge.

Ne referim aici la acel TIR plin de țigări de contrabandă, care se pare că nu întâmplător a fost parcat în fața casei parohiale din Hălmagiu.

Din sursele pe care le avem, dacă polițiștii ar mai fi întârziat câteva ore, găseau TIR-ul gol goluț. Dar persoana care s-a ocupat de descinderi a fost un adevărat profesionist, care își poartă haina de polițist cu mândrie, și care a organizat ca la carte câteva echipe de mascați. Aceștia au intrat în acțiune, începând chiar cu preotul paroh Cristian Bacoș. Acestuia i-a fost percheziționată casa parohială, de unde au ridicat 5.000 de euro pe care acesta nu i-a putut justifica de unde îi are. Oamenii legii au acum bănuieli chiar și în ceea ce îl privește pe fiul dumnealui și îl suspectează de trafic de țigări și alte substanțe interzise. Tot preotul a mai avut 39 metri cubi de bușteni de esență rășinoasă care inițial au fost confiscați și predați primăriei administrate atunci de primarul Adrian Țoca. Edilul de atunci a predat lemnele parohiei, însă nimeni nu știe ce s-a întâmplat cu ele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.