Permisul cumpărat cu 1.500 de euro nu a fost de calitate, iar polițiștii și-au dat seama rapid că e fals

0
705

Un bărbat a avut impresia că toate verificările suplimentare de la frontieră îi va face pe polițiști să își piardă din concentrare și va reuși să îi păcălească. Spre nefericirea lui, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac I – Nagylak l-au prins. El a încercat să treacă frontiera de la Nădlac cu ajutorul unui permis fals, lucru care nu s-a mai întâmplat până la urmă. 

Încercarea acestuia a avut loc sâmbătă, 23 mai, în jurul orei 01.30, când s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul român K.L., în vârstă de 29 de ani, la volanul unui autoturism, marca Volkswagen, model Passat, înmatriculat în România. La controlul specific, bărbatul a prezentat pe lângă documentele de identitate şi un permis de conducere eliberat de autorităţile din România. În timpul verificărilor documentelor,  poliţiştii de frontieră au constatat că permisul nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, deci acesta era fals.
După câteva minute de, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere, iar ulterior au aflat, chiar din gura acestuia, că și-a cumpărat permisul cu 1.500 de euro.
În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere şi uz de fals, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.