Tânăr de 19 ani, înecat în lacul de la Ghioroc

0
775

Aseară, în jurul orei 21,45, prin SNUAU 112 s-a sesizat că o persoană s-ar fi înecat în lacul Ghioroc.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje ISU, sprijinite de polițiștii Secției 7 Rurală Lipova.

După aproximativ 2 ore de căutări, scafandrii ISU au recuperat corpul unui bărbat, la 5 metri de mal, la o adâncime de 6-7 metri.

A fost identificat în persoana unui tânăr de 19 ani, din Arad.

Cadavrul a fost transportat la SJML pentru efectuarea autopsiei, cercetările fiind continuate sub coordonarea unui procuror de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lipova.

Știrea inițială:

 

 

În urmă cu aproximativ 40 de minute, în urma unui apel la 112 care semnala o posibilă persoană înecată în lacul Ghioroc, un echipaj de scafandrii și o barcă de căutare, s-a deplasat pe balta din localitatea Ghioroc unde au început căutările. Acestea se fac la indicațiile unui pescar cu barcă care a semnalat incidentul.
Până la această oră nu a fost găsită nicio persoană. Dacă nu va fi găsită în următoarele ore, căutările vor fi reluate dimineața.

UPDATE: Din informațiile pe care le deținem, după aproximativ trei ore de căutare,  a fost găsit fără suflare un tânăr de 18 ani. Acesta se afla cu prietenii, ceilalți fiind pe hidrobicicletă. Băiatul a încercat să înoate până unde erau prietenii lui, însă nu a mai reușit din cauza curenților și a apei foarte reci.  
Tânărul a fost elev la Colegiul Național ,,Elena Ghiba Birta”, fiind premiant. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.