Personalul didactic, solidarizat cu cadrele medicale, prin donații

0
828

Personalul didactic arădean se solidarizează cu cadrele medicale – pentru protejare anti-coronavirus. Reprezentanții Sindicatului Democratic Invățământ Arad au venit în sprijinul spitalului, cu trei donații succesive în valoare totală de 25000 lei – impresionați de problemele cu care se confruntă sistemul medical.

„Prin aceste gesturi repetate de solidaritate socială (desfășurate în lunile de foc martie și aprilie 2020, în cea mai confuză perioadă a molimei), membrii S.D.I. Arad au dovedit încă o dată că în piepturile lor bate o inimă caldă, empatică și deschisă la ajutor, dublată de o conștiință pe măsură.

Cine dă din puțin și la timpul potrivit, dă de două ori mai mult, astfel că din donațiile/cotizațiile membrilor de sindicat s-au putut achiziționa, în plină criză de echipamente de protecție, exact materialele cele mai prețioase: halatele și măștile atât de necesare cadrelor medicale în lupta cu Covid-19, dar și un număr mare de perfuzoare pentru situațiile problematice din secțiile spitalului“, a susținut Dănuț Ieneșescu, președintele Sindicatului Democratic Învățământ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.