Personalul medical de pe Secția Chirurgie II, apreciat pentru tratarea celor din zona verde a spitalului cu respect și considerație

0
254

Încă de la începutul pandemiei, unii arădenii s-au arătat sceptici în legătură cu existența virusului Covid-19. Apoi, după apariția vaccinului, au urmat aceleași controverse.

Medicii din Arad nu sunt, nici până în prezent, respectați la justa valoare, atât pentru salvarea vieților celor Covid pozitivi, cât și pentru tratarea, efectuarea operațiilor și consultarea celorlalți pacienți, care vin cu alte afecțiuni decât Covid-19 la spital și care au nevoie, de asemenea, de anumite servicii în regim de urgență.

Amintim că, aceste consultații și operații se efectuează în continuare, în pofida nebuloasei în care ne aflăm cu toții la nivel național.

Mai mult, informațiile furnizate direct de la spital cu referire la cei internați și la starea acestora este, de asemenea, luată în derâdere, atunci când le facem publice la noi în ziar, chiar dacă vin din surse sigure și verificate.

Cu toate acestea, sunt și pacienți care își exprimă mulțumirea și le doresc medicilor arădeni putere pentru a munci mai departe, în perioada aceasta neagră în care suntem.

Iată că, Gheorghe Gelu Ailoaie, care este din municipiul nostru, a scris un mesaj de o profundă recunoștință pentru modul în care a fost tratat la Spitalul Județean de către medici, asistente și personalul de acolo, pe pagina de facebook: „Vreau, pe aceasta cale, să aduc mulțumiri în primul rând dl. doctor Papiu Horațiu, dar și întregului personal, de la medici – chirurgi la asistente și infirmiere, de la Secția Chirurgie II a Spitalului județean ( aflată în incinta fostului Spital Municipal), pentru modul în care am fost tratat, atât eu, cât și ceilalți bolnavi din secție ( țin să menționez că erau internate și cazuri sociale care au beneficiat de aceeași atenție). Vă mulțumesc din suflet, Dumnezeu să vă dea sănătate și putere de muncă pe mai departe!”

Comentariile la această postare nu au încetat să bucure ochii, pentru că, mai mulți arădeni s-au arătat mulțumiți de serviciile oferite și de medicii care ne salvează viețile neîncetat. Cineva a scris că: „Vin și eu cu mulțumiri echipei de la Medicina Muncii/ covid/ Municipal.”

De asemenea, au mai fost comentarii precum: „(…)respect pentru TOATE cadrele medicale!!!, „Multă sănătate și stimă pentru personalul medical care te-a tratat!!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.