oferte%20munca[1]După cum s-a întâmplat și în ultima perioadă, Aradul este din nou fruntaș ca oportunități de angajare, la nivel de țară. Dacă în alte județele, job-urile libere pot fi nu­mărate pe degete, județul nostru are sute de oferte de muncă libere, în această perioadă.
Peste 1.200 de job-uri au anun­țat angajatorii arădeni, la Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă. Dintre acestea, 1.029 sunt anunțate  numai pentru municipiu.
La mare căutare sunt confecțio­nerii  de cablaje, confecționerii – asamblatori, controlorii calitate, electri­cienii, lăcătușii mecanici, lucrătorii comerciali, magazinerii, montatorii, muncitorii necalificați, tâmplarii dar și șoferii. Pentru cei cu studii superioare sunt anunțate oferte de angajare pentru ingineri pe mai multe specializări, șefi audit și șefi birou industrie și auditori.  La Chișineu-Criș sunt 175 de oferte de angajare, cele mai multe pentru muncitori necalificați, la Lipova, 10 iar la Ineu, șase.
Potrivit datelor rezultate din declaraţiile agenţilor economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) sunt înregistrate 17.854 locuri de muncă.
Șomerii arădeni interesați pot lua legătura cu reprezentanții AJOFM, pentru mai multe detalii.

Recomandările redacției