Magazinele online din 2Parale – cea mai mare reţea de afiliere din România – au înregistrat aproape 9.000 de vânzări prin afiliere şi au atras peste 1 milion de click-uri numai în primele 12 ore ale zilei de 22 noiembrie, prima zi oficială a fenomenului Black Friday 2013.

Vânzările magazinelor online au intrat pe un trend ascendent încă de joi şi au explodat  în primele ore ale zilei de vineri, odată cu afişarea primelor promoţii. În numai 12 ore, advertiserii din 2Parale au vândut de 7 ori mai mult decât în ziua anterioară, de joi. Despre evoluţia vânzărilor de la momentul ştirilor de seară puteţi citi mai multe aici.

Cele mai cumpărate produse au fost cele IT&C, de la tablete şi laptop-uri la memorii, şi electronicele, în contextul în care cele mai multe magazine cu reduceri au fost din acest domeniu. Cărţile au înregistrat însă una dintre cele mai spectaculoase creşteri. În topul preferinţelor de Black Friday sunt şi hainele şi încălţămintea, multe magazine online de fashion pregătind cele mai atractive promoţii pentru vinerea de 29 noiembrie.

Anul acesta, campania de Black Friday a atras interesul unui număr mai mare de comercianţi online, numai în 2Parale fiind peste 100 de magazine online cu oferte speciale, de la electronice şi electrocasnice la fashion, cosmetice, cărţi, produse home&deco, asigurări şi chiar alimente.

În 2012, prin 2Parale, cea mai mare reţea de afiliere din România, s-au înregistrat de 15 ori mai multe vânzări de Black Friday decât într-o zi obişnuită de vineri. Cele peste 200 de magazine online din 2Parale au atras într-o singură zi 9.477 de comenzi,  în valoare de 3,2 milioane de lei (fără TVA).

Lista completă a magazinelor online cu oferte de Black Friday 2013 este disponibilă pe www.2parale.ro/home/blackfriday.

 

Mediafaxblack

Recomandările redacției