seralLa liceele din municipiul şi judeţul Arad vor învăţa, în anul şcolar 2013-2014, 116 persoane care au ales formele de învăţământ seral şi frevenţă redusă.
Conform statisticilor publicate de Inspectoratul Şcolar Judeţean Arad, în urma repartiţiei, cei mai mulţi elevi, respectiv 26, au fost admişi la Liceul Tehnologic Sântana, la forma de învăţământ „frecvenţă redusă”, iar cel mai mic număr de candidaţi, respectiv 1, este la Liceul „Sever Bocu” din Lipova, la forma de învăţământ „seral”.
De asemenea, 20 de candidaţi au fost admişi la Liceul Teoretic „J.G. Tajovsky” din Nădlac, la forma de învăţământ „frecvenţă redusă”, opt candidaţi au fost repartizaţi la Liceul tehnologic de industrie alimentară Arad, la forma de învăţământ „frecvenţă redusă”, iar 20 de candidaţi vor învăţa la Liceul Tehnologic Chişineu-Criş, la forma de învăţământ „seral”. Totodată, la Liceul Tehnologic de Trans­porturi Auto „Henri Coandă”, la forma de învă­ţă­mânt „seral”, au fost repartizaţi 21 de candidaţi, la Liceul Teoretic Pâncota, la forma de învăţământ „frecvenţă redusă” au fost repartizaţi șapte candidaţi, iar la Liceul „Ion Buteanu” Gurahonţ, la „frecvenţă redusă” au fost admişi cinci candidaţi. La Liceul Teoretic „Gheorghe Lazăr” Pecica, forma de învăţământ „frecvenţă redusă” au fost re­par­tizaţi cinci candidaţi, iar la Liceul Teh­nologic „Iuliu Moldovan”, forma de învăţământ „seral” vor învăţa trei candidaţi. (Ş.M.)

Recomandările redacției