Peste 100 de elevi și profesori arădeni, confirmați pozitiv cu Covid în ultimele zile

0
248

Numărul cazurilor de infectări cu noul virus este în creștere în județul Arad. Au crescut de asemenea și numărul de îmbolnăviri în rândul elevilor și al cadrelor didactice arădene. Numărul total al elevilor confirmați pozitiv cu SARS-CoV2 , la data de 19.03.2021 este de 70, iar personalului din învățământ confirmat pozitiv este de  32 persoane,  ne precizează Inspectoratul Școlar Arad.

Din acest motiv al creșteii numărului de cazuri pozitive în rândul elevilor sau al cadrelor didactice, elevii din 25 de clase își desfășoară activitățile didactice on line.

Ca urmare a acestui fapt, situația scenariilor de funcționare ale unităților de învățământ din municipiul și județul Arad se prezintă astfel: ,, conform scenariului unu își desfășoară activitatea 161 unități de învățământ, cu 12947 copii și elevi cu prezență fizică. În șcenariul doi își desfășoară activitatea 153 unități de învățământ, cu 10613 copii și elevi cu prezență fizică și 5877 elevi on line iar în scenariul trei își desfășoară activitatea 127 unități de învățământ, cu 15638 copii și elevi cu prezență fizică și 15274 elevi on line”, mai precizează reprezentanții ISJ Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.