Peste 100 de șoferi amendați, iar unul dintre ei nu mai are voie să-și conducă mașina

0
513

Transportul de marfă și persoane mereu a fost un lucru care s-a practicat chiar și ilegal. Chiar de aceea, pentru a nu se întâmpla una ca asta, polițiștii arădeni au desfășurat ieri, 19 februarie, o acțiune au pe raza municipiului și a județului Arad. Toate acestea au avut loc cu ajutorul polițiștilor din cadrul Serviciului Rutier și al Biroului Rutier al Poliției Municipiului Arad în colaborare cu ISCTR și reprezentanți ai Consiliului Județean, cu echipament mobil de cântărire.

Așadar, în urma activităților, au fost aplicate 101 sancțiuni contravenționale în valoare de 35.295 de lei, după cum urmează:
– 1 sancțiune contravențională pentru legalitatea transportului
– 1 sancțiune pentru timpii de conducere
– 3 sancțiuni contravenționale pentru lipsa prelatei;
– 4 amenzi pentru noroi pe roți;
– 1 sancțiune pentru taximetrie ilegală, în urma căreia conducătorului auto i-a fost suspendat dreptul de utilizare a vehiculului pentru 6 luni, fiind retrase plăcuțele cu numărul de înmatriculare și certificatul de înmatriculare;
– 4 amenzi pentru depășirea masei maxime autorizate;
– 86 de alte abateri de la normele de conducere în condiții normale
Aceste activități se desfășoară în mod periodic și au ca scop atât prevenirea încălcării normelor rutiere legale, cât și sancționarea conducătorilor auto care nu respectă legislația rutieră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.