Peste 2.000 de arădeni și-au încheiat perioada de autoizolare

0
150

La Arad există persoane norocoase ce au trecut de perioada de carantinare, dar mai sunt și cei care încă se află în centrele de carantină și trebuie să își ducă la bun sfârșit cele două săptămâni.  

Așadar, la nivelul Județului Arad, conform raportării Direcției de Sănătate Publică a Județului Arad, în centrele de carantină erau cazate, în această dimineață la ora 9.00, 360 persoane. Numărul total al persoanelor mai norocoase și care și-au încheiat perioada de carantină de 14 zile este de 217. În ceea ce privește persoanele autoizolate la domiciliu, acestea sunt în număr de 458, în timp ce numărul total la zi al persoanelor pentru care s-a încheiat perioada de autoizolare la domiciliu este de 2194, ceea ce înseamnă că cei mai mulți dintre ei au venit acasă imediat ce a izbucnit pandemia.

Mai departe, polițiștii continuă să aibă în vedere fiecare persoană și societate comercială care trebuie să se supună regulilor din prezent. Astfel, pe parcursul zilei de ieri și până azi dimineață, polițiștii arădeni au verificat 441 de persoane și 23 societăți comerciale cu privire la respectarea măsurilor de izolare sau a interdicțiilor de circulație instituite prin ordonanțele militare în vigoare. În urma acestor verificări, au fost aplicate 64 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor privind restricțiile de circulație, în valoare totală de 162.800 lei. În aceste cazuri nu au fost întocmite noi dosare penale.

În același interval de timp, jandarmii arădeni au aplicat 10 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea restricțiilor de circulație, valoarea totală a amenzilor fiind de 18.000 lei. Pe lângă, polițiștii locali arădeni, acționând cu un efectiv de 52 de cadre și 18 mijloace auto, au legitimat și verificat, într-un interval de 24 de ore (perioada 8.04.2020, ora 7.00 – 9.04.2020, ora 7.00), 1072 de persoane, întocmind 9 procese verbale de contravenție, în valoare totală de 21.000 lei, pentru aceleași fapte privind nerespectarea restricțiilor de circulație impuse prin ordonanțele militare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.