Evenimentul Lipova Symphonic City, aflat la cea de-a patra ediție,  organizat de Consiliul Județean Arad, prin Centrul Cultural Județean Arad, al cărui partener principal este Basilica Maria Radna a adunat mii de oameni, atât din Lipova cât și din localitățile învecinate.

Seara de 1 iulie a fost  dedicată iubitorilor muzicii clasice, un prim eveniment estival. Cadrul în care s-a desfășurat evemimentul este unul cu adevărat impresionant  și anume latoul Basilicii Maria Radna. Spectacolul a început în jurul orei 21.00, iar intrarea a fost  liberă.

O mulțime de personalități arădene au onorat evenimentul, exprimându-și satifacția față de prestația de înaltă clasă a artiștilor aflați pe scena din fața Basilicii Maria Radna.

,,Concertul extraordinar Lipova Symphonic City – Maria Radna Open Air, aflat la cea de-a patra ediție, a reunit peste 000 de persoane pe platoul din fața Basilicii Maria Radna. O seară de neuitat, cu muzică de înaltă clasă, care a creat publicului o experiență de neuitat”, spune vicepreședintele CJ Ionel Bulbuc.

Iustin Cionca, preșendinte CJ Arad: ,,Peste o mie de persoane pe scaune si multe altele, din picioare, au asistat la concertul organizat de Consiliul Județean Arad, prin Centrul Cultural Județean, la Radna. Vă mulțumesc tuturor celor prezenți, entuziasmul dumneavoastră ne motivează”.

Au fost abordate genuri muzicale diverse, de la muzică ușoară, muzică de operă și pop-opera, până la muzică din orizontul folcloric, dar și religios.

Îndrăgita artistă Paula Seling, tenorul Andrei Lazăr și naista Claudia Iordache au fost  artiștii care au încântat publicul spectator și au stârnit ropote de aplauze.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandările redacției