Peste 20.000 de țigări și aproape 4.000 de materiale pirotehnice au fost găsite în urma unor percheziții

0
466

Foarte mulți dintre cei care au un loc de muncă cu program normal de opt ore, au încă unul part-time, care le mai aduce câte un ban în plus. Nu tot timpul, acest job este unul legal.

Polițiștii Secției 3 Rurală Chișineu-Criș, sub coordonarea procurorului de caz, au desfășurat trei percheziții domiciliare pe raza localității Vânători.Au fost depistate țigări de contrabandă și materiale pirotehnice.

Perchezițiile s-au desfășurat marți la domiciliile a doi bărbați, de 27 și 39 de ani și a a unei femei de 37 de ani, bănuiți de contrabandă cu țigarete.

În urma activităților au fost ridicate în vederea confiscării 1.138 pachete(22.760 de fire) de țigarete de diferite mărci, susceptibile a proveni din contrabandă, precum și 3.789 materiale pirotehnice (petarde și artificii) deținute ilegal.

În cauză se continuă cercetările.Pe numele celor trei persoane au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și nerespectarea regimului materiilor explozive.

Este de precizat că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.