Peste 3.000.000 de țigări confiscate în urma unor percheziții în Arad și Timiș

0
645

Peste 3.000.000 de țigări au fost indisponibilizate și 10 persoane au fost reținute, în urma a 34 de percheziții efectuate de polițiștii de la transporturi din Timișoara, la persoane bănuite de contrabandă.

Marți, poliţiştii Secției Regionale de Poliție Transporturi Timișoara au efectuat 34 de percheziții domiciliare, pe raza județelor Timiș și Arad, în cadrul  cercetărilor ce se efectuează într-un dosar penal de contrabandă.

Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor inspectoratelor de poliție județeane Timiș și Arad, jandarmilor din cele două județe și Biroului Vamal Timișoara. În urma perchezițiilor, au fost ridicate 3.370.000 de țigări de diferite mărci, 245.115 lei, 45.110 euro, 91 de litri de alcool dublu rafinat de proveniență Serbia, un pistol cu aer comprimat, o armă și cartușele aferente.

Au fost conduse la sediul unității de poliție pentru cercetări 18 persoane. Față de 10 dintre acestea a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.