Peste 3.400 de copii înscrişi în clasa pregătitoare

0
366

inspect

La finalizarea etapei I de înscriere în clasa pregătitoare,  în judeţul Arad s-au înregistrat 3452 de copii înscrişi în unităţile de învăţământ şi 15 cereri nesoluţionate, pentru copiii care au optat pentru înscrierea la o altă şcoală decât cea din circumscripţie şi care au fost respinşi fie din lipsă de locuri disponibile, fie în urma aplicării criteriilor generale şi specifice.

Pentru soluţionarea acestor cereri, în perioada 24 martie – 03 aprilie 2015, părinţii vor depune cererea – tip de înscriere la secretariatul unităţii de învăţământ aflată pe prima poziţie dintre cele trei opţiuni exprimate pentru etapa a doua.

Şcolile care mai au locuri libere, precum şi numărul de locuri libere pentru etapa a II-a (pentru cei 15 copii nesoluţionaţi şi pentru cei care încă nu s-au înscris din diverse motive) pot fi vizualizate consultând site – ul ISJ Arad, la adresa: www.isjarad.ro.

În perioada 23 martie – 3 aprilie 2015 se fac înscrieri în clasa I, pentru copiii care solicită înscrierea în altă unitate de învăţământ decât şcoala de circumscripţie. Părinţii vor depune cererile la unitatea de învăţământ la care se solicită înscrierea.

Etape de mobilitate a personalului didactic

Conform calendarului privind mobilitatea personalului didactic, în 17 martie 2015, la sediul ISJ Arad, a avut loc şedinţa publică pentru soluţionarea cererilor de restrângere de activitate depuse de 17 cadre didactice. În cadrul şedinţei publice au fost soluţionate 14 cereri, două cereri au fost soluţionate parţial şi o cerere nu a fost soluţionată.

„În perioada 23-26.03.2015 are loc etapa de depunere a dosarelor pentru etapa de pretransfer consimţit între unităţile de învăţământ / pretransfer prin schimb de posturi. Depunerea dosarelor se realizează zilnic între orele 9.00-14.00 la sediul ISJ Arad“, ne-a declarat prof. Mariana Tocaciu, purtătorul de cuvânt al ISJ Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.