selageaLa singurul antrenament al zilei de luni, Eugen Trică a avut sub comandă aproape trei echipe. Numărul ridicat al jucătorilor nu înseamnă și calitate și asta pentru că aproape jumătate dintre cei prezenți ar putea face față cu greu pre­tențiilor eșalonului secund.
Față de weekend, în Calea Aurel Vlaicu a mai apărut și atacantul Roman Santiago, ce a trecut pe la Rapid II, Cornea, fost fotbalist al „Bătrânei Doamne” acum opt sezoane și Ciprian Selagea. Fostul mijlocaș central al Bihorului a semnat încă de acum o lună de zile un contract cu „alb-roșii”, dar între timp a părăsit Aradul. „Fără antrenor și în incertitudine,  simțeam că pierd timpul la Arad. Pu­sesem și ceva kilograme pe mine, așa că am decis să mă antrenez pe cont propriu, cu preparator fizic. Acum sunt ok, însă e clar că-mi lipsesc puțin jocurile. Încă nu am discutat cu conducerea, să văd dacă mai sunt dorit sau ce trebuie să fac mai departe”, ne-a mărturisit Selagea, care a luat un prim contract cu Eugen Trică luni dimineață.
Ca și Zanardini, tânărul „închizător” a semnat un contract cu Adrian Marțian pentru un salariu de 2.000 de euro pe lună. Cum înțelegerile nu au fost înregistrate la Federație, iar noul șef al UTA-ei a realizat că s-a grăbit cu banii oferiți  celor doi, este de așteptat să se renegocieze totul.
Deocamdată, Trică nu a tăiat în carne vie și, probabil, nu o va face până marți seara. De la ora 18, UTA întâlnește Mailatul pe arena „Francisc Neuman”, într-un meci amical în care unii jucători își joacă viitorul în „alb-roșu”.

Recomandările redacției