roman3Vacanța s-a terminat și pentru Național Sebiș. Rămasă tot pe scena eșalonului trei, gruparea de pe malul Crișului Alb își reface din temelii echipa pentru a ataca din nou promovarea. Lângă fotbaliștii din locali­tate și celor câțiva care și-au salvat pielea, gen Neacșu, Balint și Bo­zian, s-au alăturat mulți alții, din diferite zări, majoritatea fiind încă în probe. Doar fostul cugirean, Ionuț Radu, a semnat contractul de joc, însă vor urma și alții.
Printre cei aproximativ 30 de fotbaliști prezenți la reunirea de luni seara se află și unele nume care nu mai au nevoie de nicio prezentare. Este vorba despre Marius Roman, fostul mijlocaș al UTA-ei care ca junior a trecut și pe la Steaua, Tiberiu Bier, plus atacanții Andor (CS Oșorhei), Silaghi (Becicherecul Mic) și Șulea (FC Zalău). „Înțelegeri vom semna în următoarele două-trei zile, iar lotul îl vom defintiva în maxim două săptămâni. Vrem să alegem cât mai bine, antrenorul Adrian Abrudean are la dispoziție și câteva amicale pentru a-i vedea pe cei aflați în probe, printre care și doi jucători albanezi. Vom trage și în acest an la primele locuri, nu ne sperie nicio echipă din serie”, a precizat Gheorghe Feieș.
Primarul orașului Sebiș e mulțumit și de îmbunătățirile aduse la stadion în această vară. După inau­- gurarea mini-hotelului din incinta stadionului s-a lucrat și la terenul de joc. „Gazonul arată din ce în ce mai bine, seamănă deja cu un covor persan. L-am protejat după ultima etapă, iar acum antrenamentele le vom demara pe terenul din Buteni. În fine, au sosit și restul scaunelor de la tribuna a II-a, vom fi pregătiți din toate punctele de vedere pentru un nou sezon”, a adăugat Feieș, președinte de onoare la CS Național Sebiș.

Recomandările redacției