targuri[1]

Târgul EDU2JOB a fost lansat în acest an

Departamentul de târguri și expoziții al Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad a reușit în anul 2014 să depășească toate recordurile înregistrate până acum, AGROMALIM și AR-MEDICA devenind mai mari evenimente de profil din țară.

Strategia de inovare a târgurilor și expozițiilor cu caracter internațional organizate la EXPO Arad a dat roade în 2014. Fiecare eveniment a adoptat o nouă formă, abordând noi teme de interes.

Peste 40.000 de persoane au vizitat EXPO Arad pe parcursul acestui an pentru a-și căuta noi parteneri de afaceri, a se informa cu privire la cele mai noi tehnologii și servicii, pentru a participa la conferințele tematice, precum și pentru a vizita expozițiile organizate.

Alte două noi evenimente au fost create pentru a răspunde nevoilor mediului economic.

Sub un concept vest-european implementat de noul director general Adrian S. Negrau, a fost lansat EDU2JOB, un eveniment important, care a primit și vizita președintelui Traian Băsescu, dar și a multor alți oficiali.

Festivalul Tradițiilor de Iarnă, lansat sub o nouă abordare, a creat o atmosferă de concurs, bună dispoziție și team building.

Cele 12 evenimente de amploare națională și internațională, organizate de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad, au adunat în 2014 peste 900 de agenți economici, în calitate de expozanți.

Alte 50 de evenimente private și expoziții au avut loc sub pavilioanele expoziționale ale CCIA Arad, un număr vizibil în creștere la EXPO Arad.

 

 

 

Recomandările redacției