radarRadarele poliştilor arădeni au fost în funcţiune zilele acestea. În ultimele 48 de ore, poliţiştii arădeni au desfăşurat o acţiune pe raza judeţului, ce a vizat combaterea şi prevenirea accidentelor rutiere comise pe fondul excesului de viteză.
În cadrul acţiunii au fost folosite echipamente de supraveghere a traficului rutier şi de măsurare a vitezei de deplasare şi au participat efective mărite constituite din poliţişti rutieri şi poliţişti de siguranţă publică.
La final, pentru neregulile constatate au fost aplicate 410 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 91.630 lei. Dintre acestea, 281 de sancţiuni au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale, 75 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, iar 54 pentru alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.
De asemenea, au fost reţinute 26 permise de conducere, din care 17 pentru depăşire vitezei legale, iar nouă pentru efectuarea de depăşiri nere­gulamentare. Acţiunile vor continua şi în perioada următoare.

Recomandările redacției