Peste 4000 de flori transportate ilicit

0
257

flori iliciteOamenii legii de la Poliția orașului Nădlac au depistat şi reţinut în vederea confiscării, zilele trecute, peste 4000 de fire de flori, transportate ilegal şi care urmau să fie vândute de Florii.

Comisar Camelia Tuduce, ofiţer de presă în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, ne-a precizat că, în cursul nopţii de 7 aprilie 2014, „colegii mei i-au depistat, pe raza oraşului Nădlac, pe P. Ioan şi pe S. Aurel, ambii  din Sibiu, în timp ce transportau 1.125, respectiv 3.010 fire de flori de diferite specii, cumpărate din Ungaria, în scopul comercializării, fără să fie autorizaţi în acest sens”.

Conform Legii nr. 12/1990, cei doi bărbaţi au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, iar cele peste 4000 de fire de flori, în valoare de 5000 de lei, au fost reţinute în vederea confiscării.

Controalele efectuate de către poliţişti fac parte din acţiunile dispuse la nivel naţional de  către I.G.P.R., pe linia combaterii evaziunii fiscale şi a comerţului ilicit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.