Peste 500 de copii și antrenorii lor sunt șocați de decizia de închidere a bazinului de la Polivalentă

0
415

Bazinul de înot „Delfinul”, unde se adunau zilnic zeci de copii, tineri și adulți, a ajuns să se închidă deoarece din tavan cad bucăți, iar sportivii sunt în pericol. Direcția Județeană de Tineret și Sport Arac a luat decizia de a pune lacătul pe bazin, pe o perioadă nedeterminată. Inițial s-au montat plase de protecție, dar cum nu s-a finalizat lucrarea, a fost mai simplu să se închidă bazinul. Astfel, de acum sute de copii și adulți nu vor mai avea unde să mai înoate.

RIP Bazinul Olimpic Delfinul Arad! Zi istorică pentru arădeni! Construit și dat in folosință în anul 1984 de către o mână de oameni, iubitori de sport, bazinul olimpic din Arad (adevarat laborator al performanței în înot) baza sportivă ce a dat Aradului și României campioni naționali, europeni sau balcanici la înot, loc unde s-au scris file de istorie de-a lungul timpului în natația românească, a fost închis din pix, într-o zi de luni, (pentru o perioadă nedeterminată) de o așa-zisă << echipă de oameni de sport >> care de 8 ani de zile nu se știe exact ce a făcut pentru funcționarea optimă a acestui bazin, indispensabil pentru funcționarea celor trei cluburi de profil arădene unde activeaza în jur de 500 de copii!

Cum și celălalt bazin din subcetate este deja închis de ceva vreme și nu sunt semne ca va fi deschis prea curând, nu ne rămâne decât să urmăm imboldul unui alt mare iubitor de sport aradean” și care ne transmitea într-o situație asemănătoare (când pregătirea pentru Jocurile Europene de la Baku 2015 era pe ultima 100 de metri) << să înotăm pe iarbă>> dacă nu ne convine situația. What a Joke”, scria pe pagina de socializare Lucaci Sebastian, antrenor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.