Peste 500 de judoka sunt aşteptaţi, în weekend, la Cupa CSM Arad

0
338

A 11-a ediţie a Cupei CSM Arad la judo este programată în weekend, sub deviza „Salvează Terra, plantează un pom”. Competiţia internaţională de pe tatami va avea loc în Sala Polivalentă din oraşul nostru, pe parcursul a două zile, sâmbătă, categoriile U9 şi U11 şi duminică, U13 şi U15. Ora de începere e 10, pentru ambele zile.
Detaliile organizatorice ni le oferă antrenorul clubului gazdă şi organizator. „Sper că vor veni şi anul acesta peste 500 de sportivi, ţinând cont că am decis să devansăm cu o săptămână competiţia, Polivalenta fiind ocupată pe data de 13 decembrie, când va avea loc şi Festivalul Românesc de judo, la București, iar în Serbia sunt campionate naţionale. Aşadar, ne aşteptăm la o prezenţă numeroasă, atât din ţară cât şi din ţările vecine. De asemenea, pentru că anul trecut, din cauza numărului mare de concurenți concursul s-a prelungit până târziu, spre ora 22, anul acesta am decis să organizăm concursul pe două zile”, spune Dorin Drimbe.
Iarna trecută, Cupa CSM a împărțit tatamiul de la Polivalentă cu alte două competiții, etapa de Euroligă și Ziua Judoului Arădean, care în acest an s-a desfășurat în luna iunie, la Sala UAV-Mihai Botez.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.