Peste 750 de arădeni vor o locuinţă ANL

0
324

anlUn număr de 754 de arădeni aveau depusă la Primăria municipiului Arad o cerere pentru acordarea unei locuinţe ANL, la sfârşitul anului 2013.

Dintre aceştia, ultimul pe listă are un punctaj de 27 de puncte, în timp ce primul pe listă are 77 de puncte.

În şedinţa de luni a Consiliului Local Municipal se va supune la vot un proiect de hotărâre cu privire la aprobarea listei de priorităţi a solicitanţilor care au acces la locuinţele pentru tineri construite prin Agenţia Naţională pentru Locuinţe, cuprinzând titularii cererilor depuse până la 31 decembrie 2013.

Având în vedere faptul că în ultimii cinci ani în municipiul Arad nu au mai fost construite locuinţe ANL singura speranţă a celor care se află în fruntea listei de priorităţi pentru a primi o locuinţă ar fi eliberararea unui apartament dintre cele vechi.

Eliberarea unui apartament ANL se poate face dacă beneficiarul nu şi-a plătit cheltuielile sau a distrus locuinţa ce i-a fost închiriată.

În momentul de faţă, ca urmare a punerii în aplicare a prevederilor legilor din domeniul proprietăţii, Municipiul Arad nu mai deţine nici terenuri pentru atribuire în folosinţă gratuită pentru tineri, în vederea construcţiei de locuinţe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.