Peste 8.000 de misiuni executate de jandarmii arădeni într-un singur an

0
373

Jandarmii arădeni se pot mândri în prezent cu un an în care au dat dovadă de mult devotament și în care au reușit să aibă nu mai puțin de 8.172 de misiuni.

Este vorba desore mai bine de 8.000 de misiuni de menținere, asigurare și restabilire a ordinii publice, pază și protecție instituțională, comform competențelor, în urma cărora au fost constatate 216 infracțiuni. În misiunile de menținere a ordinii publice, executate în cooperare cu poliția prin patrule mixte, au fost constatate 144 infracțiuni. De asemenea au fost aplicate 1.866 sancțiuni contravenționale în valoare de 579.720 lei.

Activitatea de evaluare a fost asigurată de colonelul Robert Matei, directorul Direcției Logistice din Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, care a transmis mesajul inspectorului general al Jandarmeriei Române, în care se menționează că ”Jandarmeria este reprezentată de miile de jandarmi care execută zilnic la nivel național misiuni de menținere, asigurare și restabilire a ordinii publice” fiind ”un serviciu public corespondent nevoii sociale de ordine și siguranță publică, de stabilitate și liniște necesare bunei desfășurări a activității la nivel național, ale cărei misiuni sunt generate de comunitățile în cadrul cărora își desfășoară activitatea și exclusiv în folosul acestora”.

De asemenea, Inspectoratul de Jandarmi Județean Arad a continuat punerea în practică a priorităților conceptuale și aplicative din cadrul documentelor de planificare precum și a strategiilor sectoriale prevăzute în Planul privind implementarea Strategiei Naționale de Apărare a Țării pentru perioada 2015-2019 și a trasat principalele direcții pentru creșterea performanței în anul 2020.

Mergând după reguli stricte, jandarmii arădeni vor încerca și în 2020 să dea dovadă de eficiență și să ducă la bun sfârșit toate misiunile la care vor participa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.