Peste 8,8 milioane de lei pentru Spitalul Județean

0
715

Din bugetul propriu, la prima strigare, adică fără să luăm în calcul rectificări și noi necesități, Consiliul Județean alocă Spitalului Clinic Județean de Urgență, circa 8,8 milioane de lei.

Astfel, printre investițiile și dotările finanțare se numără: „Reamenajare laborator clinic de radiologie și imagistică”, în sumă de 392 mii lei; echipament radiologic digital-mobil- intervenții la patul bolnavului – în sumă de 694 mii lei, utilizat în efectuarea investigațiilor radiologice la pacienții mobilizați la pat; Aparat Roentgen digital tip C-Arm – în sumă de 714 mii lei, necesar Secției clinice Ortopedie și Traumatologie – bloc operator. Acest tip de aparat este utilizat pe parcursul intervențiilor chirurgicale efectuate în sălile de operație ale ortopediei și echipament radiologic digital fix cu post grafie  – Radiologie – 935 mii lei.

Va mai fi achiziționată aparatură pentru laboratorul de analize medicale, pentru secția Neonatologie, pentru Matern, Ginecologie și Medicină Internă. De asemenea sunt prevăzuți bani pentru serviciile de sănătate în regim ambulatoriu. La aceste fonduri se adaugă bani din excedentul bugetar al CJA, pentru noi investiții. Vom reveni cu detalii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.