Peste 90 de bunici pleacă, în această toamnă, la băi

0
284

Pensionarii arădeni care au solicitat de la Casa Judeţeană de Pensii Arad bilete de tratament le pot ridica de la sediul instituției. Începând de marți 15 septembrie se  distribuie biletele pentru tratament balnear în cadrul celei de-a  13-a serii. Pensionarii vor pleca în stațiuni începând cu  29 septembrie și până în 2 octombrie, în unitățile de cazare solicitate.

Pentru această serie au fost repartizate 96 de bilete iar din acestea șase sunt  sunt gratuite iar pentru restul arădenii, care doresc să plece în vacantă, plătesc o contribuţie de 50% din pensie. În cadrul acestei serii de tratament Casa Județeană de Pensii Arad a pus la dispoziție bilete în stațiunile  Herculane, 1 Mai, Geoagiu-Băi, Felix, Buziaş, Sovata şi Moneasa. Vacanța pensionarilor durează 16 zile, iar tratamentul balnear este de 12 zile. Biletul de tratament include  cazare şi trei mese.

Biletele se pot ridica de la sediul Casei Judeţene de Pensii Arad, strada Voluntarilor nr.2/A, camera 2 (parter), după următorul program: de luni până joi, între orele 8.00-15.00, vineri, între orele 8.00-12.00.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.