Peste 900 de jandarmi vor asigura ordinea publică la meciul de fotbal România-Turcia, care va avea loc marţi pe stadionul „Arena Naţională” din Capitală, a informat Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.

Meciul va începe la ora 21,00, dar accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 18,00, iar pentru a evita aglomeraţia Jandarmeria Capitalei le recomandă suporterilor să vină din timp.

Casele de bilete din str. Maior Coravu şi B-dul Pierre de Coubertin vor fi deschise în ziua desfăşurării partidei până la ora începerii acesteia, cu excepţia casei de bilete din B-dul Basarabia care va fi închisă începând cu ora 17,30.

Jandarmeria solicită suporterilor să manifeste înţelegere faţă de măsurile luate şi să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice, obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor, să afişeze inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

Intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se va realiza cu agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractată de organizator.

Naţionala României va întâlni echipa Turciei, marţi, de la ora 21,00, pe Arena Naţională din Bucureşti, într-un nou meci decisiv pentru calificarea la barajul pentru CM 2014, după ce tricolorii au învins vineri Ungaria cu 3-0, pe acelaşi stadion.

 

 

(AS – autor: Irinela Vişan, editor: Mihai Simionescu)

 

Recomandările redacției