Peste o mie de elevi s-au înscris pentru sesiunea de toamnă la BAC

0
988

Noua sesiune a Examenului de Bacalaureat Național se apropie cu pași repezi. În Arad, peste o mie de absolvenți sunt înscriși.

După ce în sesiunea de vară procentul de promovabilitate a fost de 59.2%, acum 1.138 de absolvenți de liceu s-au înscris pentru sesiunea de toamnă, ce se va desfășura între 20 august și 6 septembrie 2018. Dintre aceștia, 725 provin din promoția curentă, adică au terminat liceul anul acesta. Alții 413 provin din promoții anterioare, adică fie nu s-au înscris până acum la examen, fie nu au trecut de el, fie au fost eliminați din examen și abia acum li s-a ridicat interdicția de participare.

În județul Arad s-au constituit trei centre de examinare, la Liceul Tehnologic de Electronică și Automatizări „Caius Iacob” din municipiu, la Liceul Teoretic „Adam M. Guttenbrunn” din municipiu și la Liceul Tehnologic „Sava Brancovici” din Ineu. Centrul Zonal de Evaluare, unde vor fi corectate lucrările elevilor dintr-un alt județ al țării, va fi organizat la Colegiul de Arte „Sabin Drăgoi”.

Sesiunea a doua a Bacalaureatului 2018 va începe pe 20 august, urmând ca rezultatele finale să fie afișate pe 6 septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.