Peste o sută de amenzi pentru nepurtarea măștii de protecție

0
459

Acţiunile de verificare a respectării măsurilor de protecţie continuă şi în luna decembrie, zilnic. Astfel, în ziua de 3 decembrie, polițiștii arădeni, împreună cu jandarmii și polițiștii locali, au desfăşurat acţiuni de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun.

În cadrul acțiunilor desfășurate au fost legitimate 6.305 de persoane, verificate 113 de societăți comerciale, restaurante, terase, unităţi tip fastfood, hoteluri, pensiuni şi alte spaţii de cazare, parcuri și zone de agrement, gări, autogări precum și 79 de mijloace de transport în comun.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 126 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 35.250 lei, dintre care 2, în valoare de 1.000 de lei, pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație și celelalte pentru nepurtarea măștii de protecție.

Forţele de ordine vor desfășura permanent în această perioadă activităţi de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă, pentru a proteja cetăţenii și pentru a preveni răspândirea noului tip de coronavirus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.