Peste o sută de amenzi pentru nerespectarea restricțiilor privind prevenirea răspândirii virusului

0
283

În decursul zilei de ieri, polițiștii arădeni, împreună cu jandarmii și polițiștii locali, au desfăşurat acţiuni de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun.

În cadrul acțiunilor desfășurate au fost legitimate 3.025 de persoane, verificate 178 de societăți comerciale, restaurante, terase, unităţi tip fastfood, hoteluri, pensiuni şi alte spaţii de cazare, parcuri și zone de agrement, gări, autogări precum și 41 de mijloace de transport în comun.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 103 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 24.500 lei, dintre care 10, în valoare de 4.500 de lei, pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație, iar celelalte pentru nepurtarea măștii de protecție.

Purtarea măștii de protecție este în continuare obligatorie în toate spațiile publice. De asemenea, este interzisă circulația persoanelor în intervalul orar 23,00 – 05,00, cu câteva excepții.

,,Declarația pe proprie răspundere trebuie să cuprindă: numele și  prenumele, data nașterii, adresa locuinței/gospodăriei/locului activității profesionale, motivul deplasării, data completării și semnătura. Aceasta poate fi descărcată de pe site-ul www.stirioficiale.ro’’ , spun cei de la IPJ Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.