Peste o sută de poliţişti asigură ordinea şi siguranţa la examenul de Bacalaureat

0
178

politiePeste 100 de poliţişti arădeni asigură ordinea şi siguranţa în zonele centrelor unde, începând de ieri, se desfă­şoară examenele de Bacalaureat, în judeţul Arad. Poliţiştii rutieri vor asigura buna desfăşurare a circulaţiei rutiere.
„Poliţiştii de ordine publică şi de poliţie rutieră sunt prezenţi, în zonele celor 41 de centre în care se des­făşoară probele de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale şi a celor 15 centre unde se vor desfăşura probele scrise, în special, pen­tru asigurarea ordinii şi siguranţei publice”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Jude­ţean Arad, Camelia Tuduce.
De asemenea, poliţiştii vor acţiona în zona adiacentă a instituţiilor de învăţământ pentru combaterea cerşetoriei, a vagabondajului, precum şi pentru luarea măsurilor legale faţă de persoanele care, prin comportamentul sau activităţile pe care le desfăşoară, afectează climatul de siguranţă publică.
Totodată, poliţiştii rutieri vor desfăşura activităţi pentru fluidizarea traficului rutier în zona instituţiilor de învă­- ţământ, în scopul prevenirii ambuteiajelor şi a accidentelor rutiere. (C.G.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.