petcutpanSebișul a plecat lansat în noua stagiune. După victoria la scor de neprezentare din prima rundă, Naționalul și-a adjudecat și derbyul cu Pîncota, controlând mai mult ostilitățile 11 contra 11, iar după eliminarea lui Bozian nu a riscat prea mult să fie egalată.
„Sunt foarte bucuros. Până la urmă, este un rezultat normal întrucât noi avem deja relații de joc formate în meciuri amicale și am evoluat și în prima etapă la Câmpia Turzii.  În momentul în care ai obiectiv locul 1, un loc obsedant, nu ai voie să greșești, trebuie să știi ce vrei de la fotbal și indiferent de rezultat trebuie să joci 90 de minute. Una peste alta, astăzi am fost echipa mai bună și am reușit să câștigăm’’, consideră Mihai Petcuț.
Tehnicianul Sebișului se gândește deja la runda viitoare și la faptul că nu va conta pe căpitanul său: „Îmi pare rău de Bozian că a luat roșu pentru că nu-l voi avea la Baia Mare. Este un jucător exponențial, dar sper ca cel care va intra în teren să poată să-l înlocuiască și să câștigăm”.

Recomandările redacției