petcutPecica și-a adjudecat derby-ul cu Gloria  pe final, după o acțiune personală a lui Codrin Peii în plină perioadă de dominare teritorială a arădenilor. Iată ce au avut de spus cei doi antrenori la finalul celor 90 de minute:
Mihai Petcuț (Progresul Pecica): „A fost un meci normal de etapa a șaptea, în care șansa a fost de partea noastră. Nu am fost cu nimic mai buni, cu nimic mai slabi. Poate că a fost un penalty la ei, unul la noi. Dar, până la urmă, zic că a fost un arbitraj peste nivelul jocului. Miza a fost prea mare, iar noi am fost echipa care a avut șansă. Oamenii de la Pecica și-au dorit mai mult victoria asta decât cei de la Gloria”
Costel Bogojel (Gloria Arad): „Deznodământul este clar. În fotbal ocaziile se răzbună. Din păcate am irosit cel puțin trei-patru situații foarte clare de a marca. Cei de la Pecica au reușit să înscrie pe o minge lungă, la care – sincer – nu credeam că poate să ne creeze probleme. Asta este, felicit Pecica pentru victorie, nu pentru joc, unde eu consider că am fost peste ei. Au câștigat deși au pornit cu a doua șansă. Ăsta este fotbalul, sportul și viața în general”

Recomandările redacției